Alle merken > BFGoodrich > G-Grip SUV
BFGoodrich
Band BFGoodrich G-Grip SUV

BFGOODRICH G-Grip SUV

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND

GEBRUIK EN PRESTATIE

De BF Goodrich G Grip SUV is een wegband voor SUV. De band combineert rijcomfort met hoge prestaties op een droge en natte ondergrond en veiligheid. Zijn patroon in V-vorm voert het water snel en efficiënt af en verlaagt op die manier het risico van aquaplaning.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • De massieve schouders en de centrale ribbel zorgen voor een opmerkelijke reactiesnelheid en een perfecte trajectbeheersing.
  • De Chanfrein-lamellen verbeteren de stabiliteit en het remmen op een droge ondergrond.
  • Het Vortex-loopvlak maakt een snelle afwatering mogelijk voor een hoge prestatie op een natte ondergrond.

TECHNISCHE KENMERKEN

  • De Chanfrein-lamellen verbeteren het remmen op een droge ondergrond, de stabiliteit en de controle.
  • Het Vortex-loopvlak maakt snelle, doeltreffende waterafvoer mogelijk.

HET MERK

Sinds de oprichting heeft het merk BFGoodrich zich onderscheiden door zijn pioniersgeest, het streven om de grenzen van de prestatie steeds verder te verleggen. BFGoodrich levert al heel snel eersteklas prestaties in de autosport. Het is onder andere de eerste bandenfabrikant die in 1915 voor de tweede achtereenvolgende keer de legendarische 500 miles van Indianapolis wint.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band BFGoodrich G-Grip SUV 215/55 R18 99V
BFGoodrich
BFGoodrich
215/55 R18 99V
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
€ 128,75
Zie
 op voorraad

Ontdek ook BFGoodrich banden

 Mud Terrain T/A KM2: BESCHRIJVING VAN DE BANDGEBRUIK EN PRESTATIE De BF Goodrich Mud Terrain TA KM2 is een off road-band...  Urban Terrain T/A: BESCHRIJVING VAN DE BAND URBAN TERRAIN T/A GEBRUIK EN PRESTATIE Deze band voor SUV en crossovers co...  Activan: BESCHRIJVING VAN DE BANDGEBRUIK EN PRESTATIE De BF Goodrich Activan is een band voor bestelwagens e...  All Terrain T/A KO2: BESCHRIJVING VAN DE BAND ALL TERRAIN T/A KO2 GEBRUIK EN PRESTATIE De BF Goodrich All Terrain TA KO ...  G-Grip: BESCHRIJVING VAN DE BAND GEBRUIK EN PRESTATIE De BF Goodrich G Grip SUV-band is bestemd voor person...