De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Bridgestone
Bridgestone Blizzak LM005 band
Bridgestone Blizzak LM005 band
Band Bridgestone Blizzak LM005
205/55 R16 94H XL
Winterbanden personenwagen
> Alle 205/55 R16 94H banden > Alle Bridgestone 205/55 R16 94H banden > Alle Bridgestone banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

Bridgestone Blizzak LM005 205/55 R16 94H XL

Kenmerken van de band:
 • Hogere trekkracht op sneeuw.
 • Betere remkracht op een natte ondergrond
 • Uitzonderlijke wegligging op ijzel

BESCHRIJVING VAN DE BAND blizzak lm005

GEBRUIK EN PRESTATIE

De nieuwe Blizzak LM005 is een winterband die voldoet aan alle eisen van de gebruikers. Zijn ontwikkeling is het onderwerp geweest van meerdere marktstudies bij consumenten om en perfect geschikt product te verkrijgen. Optimale veiligheid en perfecte controle van uw voertuig zelfs in moeilijke winterse omstandigheden.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Uitzonderlijke prestaties op sneeuw en ijs: als tweede geclassificeerd voor remmen op besneeuwde en beijzelde wegen (*)
 • Betere grip op natte wegen: de eerste winterband van het hele Bridgestone-assortiment die het cijfer "A" krijgt.
 • Betere trekkracht: als tweede geclassificeerd in termen van tractie op sneeuw (*)

TECHNISCHE KENMERKEN

 • Nanoprotect-technologie: de band, die rijk aan silica is, behoudt al zijn soepelheid, zelfs bij lage temperatuur voor een maximale trekkracht op koude ondergronden
 • Een nieuw loopvlak met meer zijgeulen op het niveau van de schouder optimaliseren de grip en de remkracht op natte ondergronden
 • Een grotere inkeping in het midden zorgt voor uitstekende afvoer van water en gesmolten sneeuw
 • De zigzaggroeven zorgen voor een uitstekende grip, zelfs wanneer de sneeuw in de groeven zit.
 • De verbinding van de 2D-lamellen in het middel en de 3D-lamellen op de schouders waarborgt de wegligging op ijzel.

(*) Tests uitgvoerd door TÜV SÜD op verzoek van Bridgestone in oktober-november 2018 bij ATP Papenburg (Duitsland) voor tests op natte en droge ondergrond, bij TÜV SÜD Product Service (Duitsland) voor tests in geluidsoverlast, comfort en laboratoriumtests, en bij ARCTIC FALLS (Zweden) voor tests op sneeuw en ijzel, met een VW Golf VII, met een band van de soort 195/65R15 Blizzak LM005, die werd vergeleken met de belangrijkste concurrenten in hetzelfde segment: Continental Winter TS860, Michelin Alpin 6, Goodyear Ultragrip 9, Pirelli Cinturato Winter. Gezamenlijk rapport nr. [713139853-03]

HET MERK BRIDGESTONE

Bridgestone is wereldleider in de bandensector en wordt in 150 landen verkocht. Het Japanse merk wordt gemonteerd op alle soorten vervoermiddelen, auto's, SUV's, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagen en vliegtuigen, maar ook op landbouwmachines en industriële machinewerktuigen. Deze banden worden overal ter wereld gemaakt, waaronder in Frankrijk (een fabriek in Béthune).

Bridgestone werd in 1931 in Japan opgericht door Shojiro Ishibashi. De wil om mensen op hun traject onder alle omstandigheden in veiligheid te houden, maakt deel uit van het DNA van de onderneming. Dit streven staat aan de wieg van de introductie van de campagne 'Poursuis Ton Rêve, Quoi Qu’il Arrive' in Frankrijk in maart 2017, als officiële partner van het Internationaal Olympisch comité tot 2024.

Omdat Bridgestone altijd gericht is op innovatie om zo snel mogelijk te kunnen inspringen op de behoefte van zijn Europese consument, heeft het een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en twee testcircuits, één in Italië en één in Zweden. De technologische expertise van Bridgestone in het ontwikkelen van banden voor een hoge prestatie vertaalt zich in meer dan 200 goedkeuringen van originelen en de lancering van innovatieve producten zoals de Bridgestone DriveGuard.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 85,-

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Levering binnen 4 werkdagen gratis
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie