De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Bridgestone
Bridgestone Dueler H/T 689 band
Bridgestone Dueler H/T 689 band
Band Bridgestone Dueler H/T 689
265/70 R16 112H
4-seizoenenbanden
4X4, SUV
> Alle 265/70 R16 112H banden > Alle Bridgestone 265/70 R16 112H banden > Alle Bridgestone banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

Bridgestone Dueler H/T 689 265/70 R16 112H

Kenmerken van de band:
  • Goed kilometerrendement
  • Zeer goede grip op droge en natte ondergrond
On Road 4X4

BESCHRIJVING VAN DE BAND dueler h/t 689

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Dueler H/T 689, die ontwikkeld is voor SUV's en 4x4's, is de premiumband die tegemoet komt aan de meest veeleisende gebruikers. Zijn ontwerp geeft hem een uitzonderlijke grip en wegligging op droge en natte ondergrond dankzij zijn S-groeven. Zijn prestaties gaan perfect samen met veiligheid en maximaal rijcomfort.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Goede prestatie en veiligheid op een droge of natte ondergrond
  • Hoog rijcomfort
  • Goede levensduur

HET MERK Bridgestone

Bridgestone is wereldleider in de bandensector en wordt in 150 landen verkocht. Het Japanse merk wordt gemonteerd op alle soorten vervoermiddelen, zoals auto's, SUV's, bedrijfsauto's, motoren, vrachtwagens en vliegtuigen, maar ook op landbouwmachines en industriële machinewerktuigen. Deze banden worden overal ter wereld gemaakt, waaronder in Frankrijk (een fabriek in Béthune).

De onderneming Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi in Japan. De wil om mensen op hun traject onder alle omstandigheden in veiligheid te houden, maakt deel uit van het DNA van de onderneming. Dit streven staat aan de wieg van de introductie van de campagne 'Poursuis Ton Rêve, Quoi Qu’il Arrive' in Frankrijk in maart 2017, als officiële partner van het Internationaal Olympisch comité tot 2024.

Omdat Bridgestone altijd gericht is op innovatie om zo snel mogelijk te kunnen inspringen op de behoefte van zijn Europese consument, heeft het een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en twee testcircuits, één in Italië en één in Zweden. De technologische expertise van Bridgestone in het ontwikkelen van banden voor een hoge prestatie vertaalt zich in meer dan 200 goedkeuringen van originelen en de lancering van innovatieve producten zoals de Bridgestone DriveGuard.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 122,40

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Levering binnen 4 a 5 werkdagen gratis
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie