De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Alle merken > Bridgestone > Potenza S007 > 305/30 ZR20 103Y
Bridgestone
Bridgestone Potenza S007 band
Bridgestone Potenza S007 band
Band Bridgestone Potenza S007
305/30 ZR20 103Y
Zomerbanden personenwagen
> Alle 305/30 ZR20 103Y banden > Alle Bridgestone 305/30 ZR20 103Y banden > Alle Bridgestone banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

Bridgestone Potenza S007 305/30 ZR20 103Y

Kenmerken van de band:
  • Reactief en dynamisch
  • Uitstekende wegligging onder alle omstandigheden
  • Lange levensduur
  • Geruisloos

BESCHRIJVING VAN DE BAND potenza S007

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Potenza S007 is geschikt voor luxesedans en sportauto's en maakt veilig en dynamisch rijden mogelijk, zelfs op hoge snelheid. Dankzij de grip op nat wegdek is het een betrouwbare band tijdens remmen en vermindert het risico op aquaplaning. De structuur en het ontwerp zijn bestudeerd om de gebruiker een uitzonderlijke grip in bochten te bieden door vervorming van de band te voorkomen. De reactie op draaien is dynamisch en zal de gebruikers verleiden door een combinatie van reactievermogen, comfort en veiligheid.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Het gebruikte rubber zorgt, voor het comfort van de gebruiker, voor een verlaging van de geluidsproductie dat ontstaat door het contact met het wegdek.
  • Optimale grip op droge en natte ondergrond.
  • Uitzonderlijke grip in bochten

HET MERK Bridgestone

Bridgestone is wereldleider in de bandensector en wordt in 150 landen verkocht. Het Japanse merk wordt gemonteerd op alle soorten vervoermiddelen, zoals auto's, SUV's, bedrijfsauto's, motoren, vrachtwagens en vliegtuigen, maar ook op landbouwmachines en industriële machinewerktuigen. Deze banden worden overal ter wereld gemaakt, waaronder in Frankrijk (een fabriek in Béthune).

De onderneming Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi in Japan. De wil om mensen op hun traject onder alle omstandigheden in veiligheid te houden, maakt deel uit van het DNA van de onderneming. Dit streven staat aan de wieg van de introductie van de campagne 'Poursuis Ton Rêve, Quoi Qu’il Arrive' in Frankrijk in maart 2017, als officiële partner van het Internationaal Olympisch comité tot 2024.

Omdat Bridgestone altijd gericht is op innovatie om zo snel mogelijk te kunnen inspringen op de behoefte van zijn Europese consument, heeft het een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en twee testcircuits, één in Italië en één in Zweden. De technologische expertise van Bridgestone in het ontwikkelen van banden voor een hoge prestatie vertaalt zich in meer dan 200 goedkeuringen van originelen en de lancering van innovatieve producten zoals de Bridgestone DriveGuard.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 256,-

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Levering binnen 4 a 5 werkdagen gratis
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie