Alle merken > GoodYear > Cargo G26
GoodYear
Band GoodYear Cargo G26

GOODYEAR Cargo G26

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND G26

GEBRUIK EN PRESTATIE

DE BAND DIE ONTWORPEN IS OM DE PRESTATIES VAN LICHTE BEDRIJFSAUTO'S EN BESTELWAGENS TE VERBETEREN.
De band maakt gebruik van een techniek voor snelle waterafvoer, de hechting op natte wegen is verbeterd en het rolgeluid is verlaagd. Verbeterde levensduur.

MONTAGE AF FABRIEK

Gehomologeerd voor montage af fabriek op Renault Trafic

HET MERK GOODYEAR

Goodyear: het merk Made to feel good (*)! Sinds onze oprichting in 1898 in de VS zetten wij ons onafgebroken in voor de vooruitgang van de bandentechnologie, voor steeds meer veiligheid. Goodyear is wereldwijd de nummer 2 op de bandenmarkt en nu de leader op het Europese label voor banden met meer dan 500 homologaties af fabriek bij de autoconstructeurs.

(*) ontworpen voor uw welzijn.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band GoodYear Cargo G26 C 205/70 R15 106R
GoodYear
GoodYear
205/70 R15 106R
Productinformatie
Zomerbanden
lichte bedrijfswagen
Bandenlabel : 
€ 71,40
Zie
 op voorraad

Ontdek ook GoodYear banden

 Cargo G91: DE BAND MET DE LANGE LEVENSDUUR EN EEN UITSTEKENDE beladingscapaciteit. Het karkas van de Cargo G91...  Cargo Marathon: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO MARATHON GEBRUIK EN PRESTATIE ONTWORPEN VOOR COMFORT, EEN LANGE LEVE...  Cargo UltraGrip 2: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO ULTRAGRIP2 GEBRUIK EN PRESTATIE BANDEN MET ECHTE WINTERSE PRESTATIES...  Cargo Vector: OPMERKELIJKE HECHTING OP EEN NAT OF BESNEEUWD WEGDEK. De Cargo Vector-all season-band ontwikkelt ui...  Cargo Vector 2: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO VECTOR 2 GEBRUIK EN PRESTATIE DE ALL SEASON-BAND VOOR BESTELWAGENS E...