Alle merken > GoodYear > Cargo G91
GoodYear
Band GoodYear Cargo G91

GOODYEAR Cargo G91

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

DE BAND MET DE LANGE LEVENSDUUR EN EEN UITSTEKENDE beladingscapaciteit.Het karkas van de Cargo G91 is geheel van staal, voor een langere levensduur en een hogere beladingscapaciteit.


De CArgo G91 heeft een diep loopvlakpatroon voor een langere levensduur van de band. Het brede profiel zorgt voor gelijkmatige slijtage gedurende de hele levensduur van de band. De inkepingen op de schouders beperken het opwarmen van de band, voor nog meer kilometers.


De radiale lamellen van het loopvlak van de Goodyear Cargo G91 zorgen voor extra trekkracht op een natte weg en garanderen en goede wegligging in regen.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band GoodYear Cargo G91 C 205/75 R16 113Q
GoodYear
GoodYear
205/75 R16 113Q XL
Productinformatie
Zomerbanden
lichte bedrijfswagen
Bandenlabel : 
€ 128,75
Zie
 op voorraad

Ontdek ook GoodYear banden

 Cargo Marathon: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO MARATHON GEBRUIK EN PRESTATIE ONTWORPEN VOOR COMFORT, EEN LANGE LEVE...  Cargo UltraGrip 2: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO ULTRAGRIP2 GEBRUIK EN PRESTATIE BANDEN MET ECHTE WINTERSE PRESTATIES...  Cargo Vector: OPMERKELIJKE HECHTING OP EEN NAT OF BESNEEUWD WEGDEK. De Cargo Vector-all season-band ontwikkelt ui...  Cargo Vector 2: BESCHRIJVING VAN DE BAND CARGO VECTOR 2 GEBRUIK EN PRESTATIE DE ALL SEASON-BAND VOOR BESTELWAGENS E...  DuraGrip: BESCHRIJVING VAN DE BAND DURAGRIP GEBRUIK EN PRESTATIE DE BAND MET BIJZONDER HOGE PRESTATIES DIE DE...