De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
GoodYear
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV band
Band GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV
275/40 R20 106Y
Zomerbanden
4X4, SUV
> Alle 275/40 R20 106Y banden > Alle GoodYear 275/40 R20 106Y banden > Alle GoodYear banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV 275/40 R20 106Y

Kenmerken van de band:
  • Verkorte remafstand
  • Betere hechting op een droge of natte ondergrond
  • Nauwkeurig rijgedrag

BESCHRIJVING VAN DE BAND EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 suv

GEBRUIK EN PRESTATIE

Deze band is speciaal ontworpen voor de prestaties van deze auto's waarvan de markt sterk groeit. Hij voldoet aan de behoeften van bestuurders van SUV/4x4 door een zelfverzekerd, betrouwbaar remgedrag en gedrag op de weg dankzij meerdere nieuwe technologieën. Hij biedt SUV een wegligging die te vergelijken is met die van berlinemodellen bijvoorbeeld.

De band Goodyear Eagle F1 Asymétric 3 SUV zorgt voor een kortere remafstand op een droog of nat wegdek, zodat u altijd de controle over uw auto houdt en van uw rit profiteert. De band garandeert de bestuurder een uitzonderlijke grip voor een stabiel, nauwkeurig rijgedrag. Hij verbetert ook de wegligging, de prestaties in de bocht en vermindert de slijtage en het brandstofverbruik.

 

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Verkorte remafstand op een droog en nat wegdek
  • Betere grip voor een nauwkeurige wegligging en controle
  • Bezit vele homologaties van constructeurs

 

TECHNISCHE KENMERKEN

  • Voor grip:

Active Braking Technology: dit is een van de belangrijkste kenmerken van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV. Tijdens het remmen wordt het contactoppervlak van de band op de weg verbreed, zodat de hechting wordt verbeterd voor doeltreffend remmen en een kortere remafstand op een droge of natte ondergrond.(1)

Grip Booster Technology: hechtende hars in het rubbermengsel verbetert de hechting tussen de band en het wegdek. Hiermee krijgt de Eagle Asymmetric 3 SUV een opmerkelijke goede hechting, remgedrag en manoeuvreerbaarheid.

De vergelijkende tests die door TÜV Süd Product Service GmbH zijn uitgevoerd op verzoek van Goodyear, hebben de sterke punten van de Eagle F1 Asymmetric 3 SUV bevestigd: op een droge of natte ondergrond is de remafstand 1,2 meter korter dan die van zijn belangrijkste concurrent (1).
 

  • Voor weggedrag:

De ingenieurs van Goodyear hebben hard gewerkt aan het loopvlak met behulp van 'Optimized Construction SUV' (technologie voor optimale constructie voor SUV). Het gebruik van nieuwe koorden voor de verschillende lagen van het karkas van de band draagt bij aan de wegligging op hoge snelheid, verbetert de stijfheid in de bocht en vermindert de slijtage van de banden. Om de slijtage van de banden nog meer te verminderen, zijn de holte en de loopvlakpatronen van de band in het bijzonder onderzocht.

Deze functies zin gecombineerd met de 'UHP Cool Cushion Layer'-technologie die de wegligging verbetert en de rolweerstand vermindert, voor een grotere energie-efficiency.

Remmen is een van de belangrijkste aspecten van een band, vooral op een natte weg. Daarom zijn wij blij dat de tests hebben aangetoond dat de Eagle F1 Asymmetric 3 SUV-band een kortere remafstand levert op een droge en natte weg vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten", legt Mike Ryotkoski uit, de directeur marketing bij Goodyear Europe.

 

HET MERK GOODYEAR

Goodyear is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. De onderneming produceert banden in meer dan 48 fabrieken in 22 landen en heeft zijn hoofdkantoor in Akron, in de Verenigde Staten. De Groep is aanwezig in bijna alle landen ter wereld en heeft meer dan 64.000 medewerkers in dienst. De twee innovatiecentra in Akron (Ohio) in het hoofdkantoor van de onderneming en in Colmar-Berg in Luxemburg ontwerpen en ontwikkelen bijzonder innovatieve producten waarvan de meeste de norm geworden zijn.

 

(1) Vergelijken met de geteste concurrent op de eerstvolgende plaats. Getest door TÜV SÜD Product Service GmbH in oktober 2017 op verzoek van Goodyear Dunlop. Geteste producten: Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, Bridgestone Dueler H/P Sport, Michelin Latitude Sport 3, Pirelli P Zero Rosso. Bandafmetingen: 255/50 R19 107Y; testauto: BMW X5; testlocatie: Mireval (F), Papenburg (D) en Garching (D); rapportnr. 713117618G beschikbaar op

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 168,40

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Niet leverbaar
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie