De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
GoodYear
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 FP band
GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 FP band
Band GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 FP
255/35 R19 96Y XL
Zomerbanden personenwagen
> Alle 255/35 R19 96Y banden > Alle GoodYear 255/35 R19 96Y banden > Alle GoodYear banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 FP 255/35 R19 96Y XL

Kenmerken van de band:
 • Verkorte remafstanden
 • Betere wendbaarheid
 • Stabiel, nauwkeurig rijgedrag
 • Uitstekende grip op een droge en natte weg

BESCHRIJVING VAN DE BAND EAGLE F1 ASYMMETRIC 5

GEBRUIK EN PRESTATIE

De nieuwe band UHP van Goodyear combineert comfort en prestaties. Hij mikt op bestuurders van grote sedans en sportieve auto's, die een betrouwbare en veilige band willen zonder in te boeten aan het plezier en de sensaties die een ultradynamische rijstijl kunnen bieden.

De aantrekkelijke look van het Eagle F1 Asymmetric-assortiment verfraait uw voertuig dankzij een ontwerp met sportieve lijnen.

Een volmaakt reactievermogen op droog en nat wegdek! Goodyear legt duidelijk het accent op het gevoel met de Eagle F1 Asymmetric 5.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Een duidelijke verbetering van de grip op nat wegdek: hij heeft een 4% korte remweg dan zijn voorganger de Eagle F1 Asymmetric 3.
 • Wegligging op droge ondergrond 7% verbeterd vergeleken met zijn voorganger
 • Een precieze en snelle stuurreactie om controle over uw voertuig te houden
 • Betere wendbaarheid op droge ondergrond
 • Altijd gericht op duurzaamheid

TECHNISCHE KENMERKEN

 • ICC-technologie (Impulse Control Compound): het is een zeer geraffineerde samenstelling rijk aan silica, die zorgt voor kortere remafstanden op droge en natte ondergronden
 • Activebraking-technologie: concentreert zich op het verminderen van de buiging van de loopvlakpatronen die wordt uitgeoefend door de laterale krachten. Deze maakt een grotere precisie mogelijk in bochten en een betere grip tijdens versnellingen.
 • Power Cushion-technologie: een nieuwe constructie die bestaat uit een stijvere laag zorgt voor een beter contact van het loopvlak met de ondergrond. De contactzone wordt bij remmen vergroot, wat leidt tot prestaties die lijken op wat je bij circuitbanden ziet.

HET MERK GOODYEAR

Goodyear is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld. De onderneming produceert banden in meer dan 48 fabrieken in 22 landen en heeft zijn hoofdkantoor in Akron, in de Verenigde Staten. De Groep is aanwezig in bijna alle landen ter wereld en heeft meer dan 64.000 medewerkers in dienst. De twee innovatiecentra in Akron (Ohio) in het hoofdkantoor van de onderneming en in Colmar-Berg in Luxemburg ontwerpen en ontwikkelen bijzonder innovatieve producten waarvan de meeste de norm geworden zijn.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 131,70

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Levering binnen 4 werkdagen gratis
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie