De volgende velden zijn niet correct: 

(?)
(?)
Zoeken
Michelin
Michelin Pilot Sport 4 SUV band
Michelin Pilot Sport 4 SUV band
Band Michelin Pilot Sport 4 SUV
245/45 R21 104W
Zomerbanden
4X4, SUV
> Alle 245/45 R21 104W banden > Alle Michelin 245/45 R21 104W banden > Alle Michelin banden
Afbeelding uitsluitend ter illustratie en komt misschien niet overeen met het product.

Michelin Pilot Sport 4 SUV 245/45 R21 104W

Kenmerken van de band:
 • Gepassioneerd en veilig rijden
 • Speciaal ontworpen voor SUV's
 • Verbeterd comfort
 • Besloten door verschillende autobouwers

BESCHRIJVING VAN DE BAND Pilot Sport 4 SUV

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Pilot Sport 4 SUV is de perfecte combinatie tussen veiligheid en gepassioneerd rijden!

Voor iedereen die een echt moment van plezier wil beleven tussen twee dagelijkse trajecten verwent de PS4 SUV mensen die van sensaties houden en biedt tegelijkertijd een geruststellende betrouwbaarheid, Sportief en brutaal rijgedrag, maar steeds kalm, dat is de definitie van de nieuwe Pilot Sport 4 SUV.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Betrouwbaar rijgedrag op elk moment: dankzij een uitzonderlijke grip is hij als eerstegekwalificeerd bij het remmen op droge en natte ondergrond(*)
 • Hij is volledig aangepast aan SUV's en voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers: door zijn hoge kilometrage (**) en grote stevigheid is hij de ideale metgezel op de weg voor moderne en krachtige auto's.
 • Altijd aanwezig comfort, zodat het rijden een echt moment van plezier en ontspanning is
 • Ontwikkeld in samenwerking met een groot aantal autobouwers, zodat hij zich aanpast aan alle bijzonderheden van SUV's en een integraal deel van het voertuig wordt.

TECHNISCHE KENMERKEN

 • Een verstevigd loopvlak met 15° gebogen groeven zorgen voor een betere grip in bochten.
 • Een nieuw innovatief rubber bestaande uit elastomeren en silica zorgt voor uitzonderlijke remprestaties op droge en natte wegen.
 • Uitgerust met de "Dynamic Response"-technologie, die bestaat uit een hybride gordel van aramide en nylon. Daardoor biedt hij een opmerkelijke stuurprecisie voor optimaal rijgedrag en permanente controle over uw voertuig.
 • Een stijf loopvlakpatroon gevormd door verbeterde rubberstukken optimaliseert het remmen op een droge ondergrond en zorgt voor een betere levensduur.
 • Een robuust karkas met dubbele koordlaag met hoge dichtheid zorgt eveneens voor de duurzaamheid van de band.
 • Het nieuwe ontwerp van het loopvlak minimaliseert geluidsoverlast en het lawaai van de impact van de band op de ondergrond, en biedt zo optimaal rijcomfort aan de bestuurder.

ONDERSCHEIDENDE PUNTEN

 • Een band die de velg beschermt is beschikbaar voor alle afmetingen
 • "Premium Touch" afwerking boven in het assortiment met een gevoel van velours
 • Montage af fabriek op de Range Rover Evoque

(*)Tests uitgevoerd door de dienst van TÜV SÜD, op verzoek van Michelin : in augustus en september 2018 op een AUDI Q5 2.0 TDI uitgerust met 235/60 R18, waarbij de band MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV werd vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten (BRIDGESTONE DUELER H/P SPORT; CONTINENTAL SPORTCONTACT 5 SUV; GOODYEAR EFFICIENT GRIP SUV; DUNLOP SPORTMAXX RT2 SUV; HANKOOK VENTUS PRIME 2; PIRELLI SCORPION VERDE)

(*)Duurzaamheidstests uitgevoerd door DEKRA Test Center, op verzoek van Michelin, in augustus en september 2018 op een HYUNDAI SANTA FE CRDI uitgerust met 235/60 R18, waarbij de band MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV werd vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten (BRIDGESTONE DUELER H/P SPORT; CONTINENTAL SPORTCONTACT 5 SUV; GOODYEAR EFFICIENT GRIP SUV; DUNLOP SPORTMAXX RT2 SUV; HANKOOK VENTUS PRIME 2; PIRELLI SCORPION VERDE). Test van de levensduur op basis van een gemiddeld werkelijk gebruik (Michelin D50-test) op een route van 10.000 km en vervolgens geschat tot 1,6 mm.

HET MERK MICHELIN

HET MERK MICHELIN: ERKEND LEIDERSCHAP

Michelin innoveert al sinds 1889 voor verbetering van de mobiliteit van personen en goederen

IJkpunt op alle banden- en competitiemarkten en in de transportdienstverlening

MICHELIN is een van de grootste merken ter wereld door de waarde die de consumenten eraan hechten en wordt door de meest veeleisende autoconstructeurs gekozen voor de uitrusting af fabriek van hun meest prestigieuze modellen.

Geen reviews voor deze band op dit moment.

€ 279,10

Aantal :
op voorraad
Verwijderingsbijdrage inbegrepen
Levering binnen 4 werkdagen gratis
650 station montagepartners
Beveiligde betaling

Nieuwe banden met fabrieksgarantie