Alle merken > Nexen > N'FERA SU4
Nexen
Band Nexen N'FERA SU4

NEXEN N'FERA SU4

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Nexen N fera SU4 is een band voor berlines en krachtige berlines. De band zorgt voor een kortere remafstand, voor veiliger rijden. De stijve schouderblokken garanderen een uitstekende wegligging. Het profiel bevordert doeltreffende waterafvoer voor beperking van het aquaplaningrisico.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

 • Korte remafstand.
 • Patroon dat de waterafvoer bevordert voor een beperking van het gevaar van aquaplaning.
 • Lange levensduur in kilometers.
 • De stijve schouderblokken garanderen een uitstekende wegligging.

TECHNISCHE KENMERKEN

  HET MERK

  Nexen is een Zuid-Koreaans bedrijf dat in 1942 werd opgericht. Het bedrijf maakte zijn eerste band voor personenauto's in 1956. De productie van Nexen-banden kan steunen op 50 jaar know-how. Nexen-banden worden momenteel verkocht in 130 landen wereldwijd. Het marktaandeel van Nexen op wereldniveau blijft groeien en het merk vormt meer dan ooit een bijzonder goed alternatief voor Premium- en Quality-banden.

  De volgende velden zijn niet correct: 

   

  Zoeken
   
  band Nexen N'FERA SU4 225/55 R17 101W
  Nexen
  Nexen
  225/55 R17 101W XL
  Productinformatie
  Zomerbanden personenwagen
  Bandenlabel : 
  € 80,23
  Zie
   in aanvulling

  Ontdek ook Nexen banden

   N'priz AH8: HET MERK NEXEN Nexen is een Zuid-Koreaans bedrijf dat in 1942 werd opgericht. Het bedrijf maakte zi...  N8000: BESCHRIJVING VAN DE BANDGEBRUIK EN PRESTATIE De Nexen N8000 is een band voor krachtige berlines en ...  NFera RU1: BESCHRIJVING VAN DE BAND N'FERA RU1 GEBRUIK EN PRESTATIE De Nexen N'Fera Ru1 is een wegband voor 4x...  Nfera RU5: BESCHRIJVING VAN DE BANDGEBRUIK EN PRESTATIE De Nexen N Fera RU5 is een gemengde band voor 4x4 en S...  NPriz RH7: BESCHRIJVING VAN DE BAND n'priz rh7 GEBRUIK EN PRESTATIE De N'Priz RH7-band zorgt voor comfort en e...