Nokian
Band Nokian iLine

NOKIAN iLine

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND iline

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Nokian iLine zomerband rijdt zacht en zeker in alle zomerse weersomstandigheden. Dankzij zijn uitstekende brandstofefficiency rijden kleine gezinsauto's en middenklassers groener. De hoogwaardige rijervaring blijft stabiel en betrouwbaar, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Het exclusieve model Venturi Grooves voorkomt doeltreffend het risico van aquaplaning en de toevoeging van dennenolie aan het rubbermengsel verlengt de duurzaamheid van de band.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Comfort en besparing
  • Compromisloze veiligheid
  • Aangename stabiliteit en geruisloosheid
  • Lage rolweerstand
  • Asymmetrisch profiel

 

HET MERK NOKIAN

Nokian Tyres, de uitvinder van de winterband in 1934, is ook de grootste specialist op het gebied van winterbanden wereldwijd. Een luxe merk dat vele overwinningen telt in Europese tests.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band Nokian iLine 195/65 R15 91T
Nokian
Nokian
195/65 R15 91T
Productinformatie
Zomerbanden personenwagen
Bandenlabel : 
€ 49,25
Zie
 op voorraad

Ontdek ook Nokian banden

 Line: BESCHRIJVING VAN DE BAND LINE GEBRUIK EN PRESTATIE De nieuwe High Performance zomerband Nokian Line...  Weatherproof: BESCHRIJVING VAN DE BAND WEATHERPROOF GEBRUIK EN PRESTATIE De NokianWeatherProof is een all season-...  Weatherproof C: BESCHRIJVING VAN DE WEATHERPROOF-BAND GEBRUIK EN PRESTATIE De NokianWeatherProof is een all season-...  WR A3: - Rijcomfort. - Grip in alle winterse omstandigheden. - Stabiliteit op hoge snelheid...  WR A4: BESCHRIJVING VAN DE BAND WR A4 GEBRUIK EN PRESTATIE De Nokian WR A4 is een winterband voor sportiev...