Alle merken > Toyo > Celsius
Toyo
Band Toyo Celsius

TOYO Celsius

Seizoen: Vier-seizoenen
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND celsius

De Toyo Celsius is een ideale band voor hen die op zoek zijn naar prestatie, cofort en veiligheid, het hele jaar en bij elk weer.

De bijzonder hoogtechnologische Celsius-banden garanderen u een maximale hechting, zelfs bij lagere temperaturen en passen zich aan alle weersomstandigheden aan. De band zorgt voor controle en grip, op een droge ondergrond maar ook op een besneeuwd of nat wegdek.

De Toyo-technologie en innovatieve composietmaterialen zorgen voor prestaties en een bijzonder veelzijdige band voor veilig rijden, het hele jaar lang en in alle weersomstandigheden. 

De 3MPSF-markering staat voor optimale prestaties op een besneeuwde weg.

HET MERK TOYO

Japanse fabrikant sinds 1945, wereldwijde specialist in sportieve banden, wegbanden en off roadbanden voor 4x4. Leverancier van de grootste autoconstructeurs wereldwijd voor montage af fabriek.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band Toyo Celsius 205/60 R16 96V
Toyo
Toyo
205/60 R16 96V
Productinformatie
4-seizoenenbanden personenwagen
Bandenlabel : 
€ 145,93
Zie
 op voorraad

Ontdek ook Toyo banden

 H08: BESCHRIJVING VAN DE BAND H08 GEBRUIK EN PRESTATIE Het geheim van de stevigheid van de banden voor b...  H09: BESCHRIJVING VAN DE BAND H09 GEBRUIK EN PRESTATIE De legendarische bandentechnologie voor bedrijfsa...  NanoEnergy 3: BESCHRIJVING VAN DE BAND NANOENERGY 3 GEBRUIK EN PRESTATIE Alle banden uit de NanoEnergy-serie gara...  Observe G3-ice: BESCHRIJVING VAN DE BAND G3-ICE GEBRUIK EN PRESTATIE De Observe G3 Ice-band is speciaal ontworpen o...  Observe GSi-5: BESCHRIJVING VAN DE BAND GSi-5 GEBRUIK EN PRESTATIE - De Toyo Gsi-5 biedt het hoofd aan alle weerso...