Alle merken > Toyo > Proxes CF2 SUV
Toyo
Band Toyo Proxes CF2 SUV

TOYO Proxes CF2 SUV

Seizoen: Zomerbanden
Kenmerken van de band

BESCHRIJVING VAN DE BAND PROXES CF2 SUV

GEBRUIK EN PRESTATIE

De Toyo Proxes CF2 garandeert een hoge veiligheid, veel kilometers en comfort. Zijn constructie is nieuw en de samenstelling van het loopvlak heeft een hoog silicagehalte. Hierdoor is de levensduur in kilometers lang, worden betere prestaties geleverd op een nat wegdek en daalt het brandstofverbruik. Het is de ideale keuze voor bestuurders die een hoogpresterende, veilige band zoeken. Deze band uit de prestigieuze PROXES-serie is de vaandeldrager van de nieuwste technologieën van TOYO.

DE PLUSPUNTEN VAN HET MODEL

  • Korte remafstand op een nat wegdek. Hoge weerstand tegen aquaplaning. Optimaal comfort

TECHNISCHE KENMERKEN

Verbeterde stijfheid in de lengterichting voor een langere levensduur in kilometers en een lagere rolweerstand. Nieuwe Super Actif-polymeer voor een betere verdeling van de silica en betere prestaties.

ONDERSCHEIDENDE PUNTEN

  • Meerdere malen onderscheiden in tests van automagazines

HET MERK TOYO

Japanse fabrikant sinds 1945, wereldwijde specialist in sportieve banden, wegbanden en off roadbanden voor 4x4. Leverancier van de grootste autoconstructeurs wereldwijd voor montage af fabriek.

De volgende velden zijn niet correct: 

 

Zoeken
 
band Toyo Proxes CF2 SUV 215/50 R18 92V
Toyo
Toyo
215/50 R18 92V
Productinformatie
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
€ 107,45
Zie
 in aanvulling
 
band Toyo Proxes CF2 SUV 225/60 R18 100H
Toyo
Toyo
225/60 R18 100H
Productinformatie
Zomerbanden
4X4, SUV
Bandenlabel : 
€ 103,58
Zie
 op voorraad

Ontdek ook Toyo banden

 Proxes R40: BESCHRIJVING VAN DE BAND Proxes R40 GEBRUIK EN PRESTATIE Deze band wordt af fabriek gemonteerd op d...  Proxes Sport: BESCHRIJVING VAN DE BAND Proxes sport GEBRUIK EN PRESTATIE Wegligging op hoge snelheid en grip op e...  Proxes Sport SUV: BESCHRIJVING VAN DE BAND PROXES SPORT SUV GEBRUIK EN PRESTATIE Om te voldoen aan de steeds grotere ...  Proxes T1 Sport: BESCHRIJVING VAN DE BAND Proxes T1 SPORT GEBRUIK EN PRESTATIE De PRIXES T1 Sport is speciaal ontwik...  Proxes T1 Sport SUV: Normal 0 21 false false false FR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 De PROXES T1 Sport SUV is...