HALLOBANDEN : BEVEILIGDE BETALING

 

Wij bieden u verschillende betalingsmogelijkheden die volledig beveiligd zijn:

 

Betaling per creditcard

 

Als u per creditcard betaalt op de website www.Hallobanden.be, geeft u het nummer van uw kaart aan, de geldigheidsdatum en de veiligheidscode die achterop de kaart staat. De beveiligingscode is een unieke serie van drie of vier cijfers, die op de meeste creditcards gedrukt staat.

Wij slaan dit nummer niet op, wij gebruiken het alleen om uw kaart te erkennen tijdens de verwerking van uw bestelling.

Wij garanderen u dat de overdracht van de informatie die u online verstrekt in alle veiligheid gebeurt.

Daarvoor gebruiken wij een prestatiegerichte technologie: een beveiligde server (SSL) die de betrouwbaarheid van onze online winkel verzekert. Deze software versleutelt al uw persoonlijke gegevens die onontbeerlijk zijn voor de verwerking van uw bestellingen (naam, adres, bankgegevens) op het moment dat u ze intypt. Tijdens hun eenmalige overdracht via internet, is het onmogelijk ze te lezen.

Zodra uw betaling is bevestigd, worden uw bankgegevens vernietigd: daarom vragen wij u bij iedere nieuwe bestelling het nummer van uw creditcard.De geaccepteerde creditcards zijn de volgende:

Wij accepteren geen bankkaarten zelfs als het logo CB, Visa of Carte Bleue daarop staat. In geval van twijfel, controleer of de vermelding “bankkaart” niet op de achterkant van uw kaart staat.

Let er ook op dat u een betaalkaart gebruikt waarvan de geldigheidsdatum langer is dan de levertermijn van uw bestelling.

Als u op Hallobanden.be bestelt wordt uw creditcard gedebiteerd wanneer u uw betaling bevestigd. Voor iedere gedeeltelijke of volledige vergoeding van uw bestelling, crediteren wij direct terug op uw kaart.

^ Top

^ Top

Sofortbanking

Paiement par virementSofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

^ Top

Betalen met Paypal

Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?

Begin vandaag nog met het gebruik van PayPal!

Betaling per iDeal

 Steeds meer mensen kopen op het internet. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.

 

^ Top

Betaal met Bancontact/Mistercash

U kunt betalen met Bancontact/Mistercash. U logt in met uw gegevens en valideert direct de betaling met uw eigen bank.

^ Top

Bankoverschrijving

Paiement par virementU kunt ook kiezen om uw factuur met een bank- of giroverschrijving te betalen. Gelieve kennis te nemen van de mogelijkheid dat uw oorspronkelijke afspraak voor de montage kan veranderen als u betaling niet voortijdig aan de afspraak in orde is.

^ Top

Betaling per telefoon

U kunt telefonisch uw bestelling plaatsen door de klantendienst te bellen op

0800 02 01 843 (gratis service)

van maandag t/m vrijdag
van 9:00 uur tot 18:00 uur

 

Onze adviseurs stellen u een betaling per creditcard of overschrijving voor..

Creditcard

 

Voor een betaling per overschrijving vragen onze medewerkers om bij uw overschrijving het kenmerk van uw transactie te zetten zoals die op onze website staat aangegeven. Bij ontvangst van uw betaling worden de banden onmiddellijk verzonden.